به گزارش امواج نیوز از بوشهر، مرتضی بحرانی با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک است افزود: ناقل این بیماری یک کنه است که برای دام تنها یک تب زودگذر ایجاد میکند اما برای انسان خطرآفرین است.
وی تصریح کرد: ۴ کشتارگاه سنتی دام در کنگان، دیلم، دشتی و گناوه و یک کشتارگاه نیمه صنعتی در چغادک با رعایت نکات بهداشتی، گوشت سالم به دست مردم میرسانند.
مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه این بیماری با افزایش گرما و رطوبت بیشتر نمایان میشود تاکید کرد: تماس با دام آلوده، عدم رعایت نکات بهداشتی در هنگام ذبح دام، استفاده از گوشتهای قاچاق و خرید از مراکز غیر مجاز عرضه گوشت زمینه بروز این بیماری را افزایش میدهد.
وی توصیه کرد: مردم برای اطمینان از مصرف گوشت ابتدا آن را ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال و سپس در سردخانه نگهداری کنند.
بحرانی گفت: مردم در صورت مشاهده علایمی مانند سردرد، تب، گلودرد، خون ریزی دهان و دستگاه گوارش فورا به مراکز درمانی مراجعه کنند.